DIN VIAȚA ROMILOR

DIN VIAȚA ROMILOR 23.09.2018

În platoul “DIN VIAȚA ROMILOR”, Zita Moldovan îl are ca invitat pe profesorul Ionel Cordovan, inspector pentru limba romani și romi în cadrul Ministerului Educației, care ne prezintă situația repartizării locurilor pentru studenții romi în anul universitar 2018-2019. Aflăm lucruri noi despre burse, programe de studiu dar și despre promovarea modelelor rome în societate.
În această ediție vă invităm să urmăriți o poveste emoționantă “DIN VIAȚA ROMILOR”.

Duminica dimineață ne pregătim în avans de deschiderea anului Universitar. În platoul “DIN VIAȚA ROMILOR”, Zita Moldovan îl are ca invitat pe profesorul Ionel Cordovan, inspector pentru limba romani și romi în cadrul Ministerului Educației, care ne prezintă situația repartizării locurilor pentru studenții romi în anul universitar 2018-2019. Aflăm lucruri noi despre burse, programe de studiu dar și despre promovarea modelelor rome în societate.
În această ediție vă invităm să urmăriți o poveste emoționantă “DIN VIAȚA ROMILOR”. O veți cunoaște pe Nicoleta Ene, o fată de fierar venită dintr-un sat de provincie să-și împlinească visul în București. Într-un reportaj inedit, o tânără pe cât de sensibilă și aparent fragilă, pe atât de puternică și ambițioasă ne demonstrează cât de mult contează puterea de caracter atunci când trebuie să învingi prejudecăți pentru a-ți atinge țelul.
Vă așteptăm pe 23 septembrie, de la ora 9.00 , la Național TV!

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință

Exit mobile version