Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

DIN VIAȚA ROMILOR – 16.09.2018

În platoul emisiunii noastre invitate sunt doamnele Monica Anisie și Mihaela Vătămănelu, două cadre didactice care ne împărtășesc din experiența lor în lucrul cu elevii romi. Vorbim despre provocările care apar în clasele V – VIII, despre rolul recomandărilor pentru locurile speciale în licee dar și despre importanța studierii limbii romani în gimnaziu.

Duminică dimineață, aflăm noutăți “DIN VIAȚA ROMILOR“!
Continuăm să dezbatem situația din sistemul de învățământ și ne oprim astăzi asupra unui ciclu definitoriu în viața copiilor: GIMNAZIUL.
În platoul emisiunii noastre invitate sunt doamnele Monica Anisie și Mihaela Vătămănelu, două cadre didactice care ne împărtășesc din experiența lor în lucrul cu elevii romi. Vorbim despre provocările care apar în clasele V – VIII, despre rolul recomandărilor pentru locurile speciale în licee dar și despre importanța studierii limbii romani în gimnaziu. De asemenea, vă prezentăm un reportaj ce ilustrează povestea impresionantă a unei femei de excepție, care și-a pus existența în slujba educației copiilor. Vă invităm să o cunoașteți pe doamna prof. dr. Elena Radu și frumoasele sale realizări, în premieră la  „DIN VIAȚA ROMILOR”.
Nu uitați, ne vedem duminică 16 septembrie, de la ora 9.00, pe Național TV!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință