Connect with us

ROMI PENTRU ROMÂNIA

Din viața romilor – 12.03.2022

Dramele Ucrainei se revarsă peste noi toți, indiferent de haina etniei pe care o purtăm. Într-o stare de criză ca cea pe care o traversăm avem o singură șansă: să strângem rândurile, să ne unim mai mult ca oricând. Romii din Ucraina și romii din România și-au dat mâna în lupta pentru viață, pentru că nu există țel mai înalt. Partida Romilor Pro-Europa s-a alăturat acestui demers umanitar și a demarat o amplă campanie socială menită să îi sprijine pe refugiații ucraineni care au fugit disperați din calea războiului. Printr-o inițiativă demnă de toată lauda, coordonată de Nicolae Păun, președintele Partidei Romilor, organizația alocă în aceste clipe toate resursele de care dispune, din donațiile organizației dar și cele ale membrilor organizației, pentru a veni in sprijinul romilor ucraineni. În ediția de sâmbătă vă vom spune povestea Alionei și a fetiței ei dar și a altor mame cu copii de numai câțiva ani care au fugit din calea tancurilor și a exploziilor asurzitoare. Cum s-a implicat echipa Partidei Romilor în zona Moldovei, coordonată de Daniel Vasile, vom afla în emisiunea de sâmbătă!

Din solidaritate și empatie cu poporul ucrainian, Agenția Națională pentru Romi s-a alăturat demersului Guvernului României de a dona sânge în cadrul campaniei intitulate ,,Sânge pentru Ucraina”. Acțiunea s-a desfășurat la Craiova, vă arătăm imaginile sâmbăta aceasta.

Nu pierdeți emisiunea Din viața romilor, sâmbătă, de la ora 10.00, pe Național TV și duminică de la 16.30, pe postul N24 Plus!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință