Connect with us

DIN VIAȚA ROMILOR

Din viața romilor – 02.07.2022

Mesajul campaniei ,,Te aves rom si misto”, ,,E misto să fii rom”, a ajuns în alte comunități cu pondere semnificativă de romi din Sud-Vestul Olteniei. Echipa emisiunii noastre a fost alături de Iulian Paraschiv, coordonatorul regiunii. Copiii și adulții au venit în număr semnificativ pentru a înțelege importanța asumării și declarării etnice dar și pentru a vedea, pentru prima dată în viața lor o piesă de teatru.
Mesajul campaniei naționale ,,Asumă-ți Identitatea. Declară-ți etnia” inițiată de Partida Romilor Pro-Europa, a ajuns și la Câmpina, acolo unde Ionel Marghiolescu, președintele filialei Prahova a realizat o serie de acțiuni de informare și conștientizare în acest sens. Cunoaștem și două comunități defavorizate: Oborului și Lacul Peștelui, pentru a înțelege mai bine problemele cu care se confruntă romii de aici. Clubul C.S. Scorpion se află în primele trei cluburi ale Federației Române de Karate.
Nicolae Păun, președintele organizației Partida Romilor ,,Pro-Europa” nu a rămas indiferent la succesul recent obținut de către sportivii clubului și le-a oferit acestora premii în bani. Din ediția de sâmbătă nu va lipsi nici materialul informativ dedicat locurilor pentru elevii romi la liceu.
Din Viața Romilor se difuzează în fiecare sâmbătă de la ora 10.00, pe Național TV.
#dinviataromilor, #partidaromilor

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință