Connect with us

Eveniment

Dezbatere privind Legea 145 organizată de Partida Romilor „Pro-Europa” la Slobozia. Nicolae Păun: Nimeni n-o să vă fure copiii! Nu vă lăsați manipulați!

Nicolae Păun, președintele Partidei Romilor „Pro-Europa” participă alături de autoritățile din județul Ialomița şi comunitățile de romi din județ la o dezbatere și informare privind Legea 145.

La dezbatere au luat cuvântul președintele Partidei Romilor Pro-Europa, Nicolae Păun,  președintele filialei APRPE Ialomița, Leonida Mandache, Prefectul județului Ialomița, Constantin Marin, Primarul municipiului Slobozia, Dragoș Soare, precum și Marian Iulian Baboi, inspector general adjunct IŞJ Ialomița, profesor Florica Alecu, preot profesor Nicolae Gangă și inspector pentru minorități, profesor Ion Sandu.

Nicolae Păun în mijlocul romilor din Ialomița: “Nimeni n-o să vă fure copiii! Nu vă lăsați manipulați!”

Nicolae Păun, președintele Asociației Partida Romilor Pro-Europa (APRPE), a fost astăzi la Slobozia, pentru a-i liniști pe romii din județul Ialomița cu privire la intoxicările făcute pe rețelele de socializare de către unii politicieni și acoliții lor din comunitățile de romi, referitoare la prevederilor PLX 145 – proiectul Legii privind organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie.

“Timp de mai multe săptămâni ați fost mințiti și manipulați de către așa-zișii lideri din comunitățile de romi, care nu au urmărit altceva decât să creeze panică în comunități. Oameni buni, nimeni nu o să va ia copiii cu forța și să-i ducă la orfelinat sau să-i pună pe vreo listă pentru a fi adoptați. Toate acestea sunt doar minciuni. Legea privind organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie are prevederi bune pentru familiile nevoiașe din comunitățile sărace. Noi, cei de la Partida Romilor, o să avem grija ca toate familiile sărace de romi să beneficieze de ajutorul oferit de stat”, a declarat Nicolae Păun, președintele APRPE .

Dezbaterea despre prevederilor PLX 145 – proiectul Legii privind organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie a fost organizată de către filiala Ialomița a APRPE, a cărei lider e Leonida Mandache.

La întâlnirea organizată de către APRPE au participat și reprezentanții autorităților locale, prefectul Constantin Marin, și primarul municipiului Slobozia, Dragoș Soare.
Dezbaterea de la Slobozia face parte dintr-o campanie națională demarată de către APRPE, care se cheamă “STOP Manipulării romilor” și are scopul de a-i informa corect pe romi cu privire la prevederile PLX 145 – proiectul Legii privind organizarea activității de prevenire a separării copilului de familie.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință