Connect with us

Social

Deschiderea Târgului de Crăciun din centrul municipiului Craiova va avea loc vineri, 11 noiembrie

Târgul de Crăciun de la Craiova va rămâne deschis aproape două luni, până pe 8 ianuarie 2023

Deschiderea Târgului de Crăciun din centrul municipiului Craiova va avea loc vineri, 11 noiembrie, cu un concert la care vor cânta şi Andra, Inna, Carla’s Dreams, Irina Rimes şi Nicole Cherry.

Târgul de Crăciun de la Craiova va rămâne deschis aproape două luni, până pe 8 ianuarie 2023.

Potrivit Primăriei Craiova, la spectacolul de vineri seara sunt programate şi premiile muzicale româneşti – The Artist Awards – eveniment organizat de Filarmonica Oltenia, cu sprijinul municipalităţii, care va avea loc de la ora 17,00, pe strada A.I. Cuza, la English Park.

Târgul de Crăciun din Craiova se întinde, în acest an, pe o suprafaţă de peste un kilometru pătrat.

Târgul de Crăciun din Craiova se desfăşoară anul acesta în cinci zone din centrul municipiului: Piaţa Mihai Viteazul, Centrul Vechi, esplanada Teatrului Naţional, zona Doljana, Părculeţul de la Catedrala Sf. Dumitru, unde vor fi prezenţi peste 70 de comercianţi din toată ţara cu preparate tradiţionale, decoraţiuni şi cadouri lucrate hand-made, globuri, coroniţe etc.

De asemenea, în zonă va fi amenajat şi un patinoar de 700 metri pătraţi şi va fi amplasată o roată panoramică pe esplanada Teatrului Naţional, unde vor fi prezente pe toată perioada târgului şi 20 de truck-uri de food&drinks din toată ţara.

Pentru prima oară, şi în cartierul Craioviţa Nouă se vor face amenajări speciale de sărbători, cu căsuţe, iluminat festiv, brad şi trenuleţ.

Suprafaţa ediţiei din acest an a Târgului de Crăciun de la Craiova va fi de peste un kilometru pătrat, ceea ce îl face cel mai mare astfel de târg din România. În sezonul de iarnă de anul trecut, Târgul de Crăciun de la Craiova s-a situat pe locul 6 în clasamentul Best Christmas Market 2022, realizat de site-ul European Best Destination.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință