Politic

Deputatul Nicolae Paun: Violatorii nu trebuie sa scape nepedepsiti

Scandalul violurilor in Parlament

Dupa ce femeile din Forta Civica, (FC) i-au cerut deputatei PNL, Alina Gorghiu, initiatorul legii sa-i scoata din actul normativ pe violatori si pe cei care comit acte de violenta asupra femeilor si copiilor, presedintele Comisiei pentru Drepturile Omului, deputatul Nicolae Paun se arata indignat de faptul ca acesti oameni pot scapa fara pedeapsa daca se impaca cu victima.

Nicolae Paun spune ca astfel de oameni, pe care ii considera drept criminali nu trebuie sa scape nepedepsiti si ca nu au ce cauta in fata unui mediator.

”Daca legea nu va fi schimbata atunci o sa aduc amendamente la acest act normativ in asa fel incat, astfel de indivizi, care sunt practic niste criminali sa nu poata scapa de puscarie.

Este impotriva dreptului la viata personala. Nimeni nu are voie sa agreseze fizic o alta persoana. O intreb pe colega mea ce se intampla, daca, un astfel de scelerat mintal, este un tip putred de bogat si isi plateste victima dupa ce a nenorocit-o? El va comite violuri dupa violuri, ca are bani si nimeni nu-l pedepseste! Nici un fel de agresiune nu trebuie sa ajunga la mediere, intrucat acesti oameni sunt bolnavi mintal si trebuie sa plateasca, prin izolarea lor de societate”, a spus deputatul Nicolae Paun.

Victor N Bogdan

 

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință

Exit mobile version