Eveniment

Deputatul Cătălin Manea: Stop consumului de droguri în școli și în rândul tinerilor

Comisia pentru Învățământ a Camerei Deputaților, din cadrul căreia face parte și deputatul Cătălin Manea – reprezentantul romilor în Parlament, a inițiat, astăzi, o amplă dezbatere privind combaterea consumului de droguri în școli.

Evenimentul a fost prilejuit de dezbaterile publice din ultimele zile, de pe rețelele de socializare, ca urmare a unor evenimente neplăcute petrecute în mai multe licee din București, în care mai mulți liceeni au fost acuzați că au consumat droguri.

“Consumul de droguri este un fenomen care trebuie să ne îngrijoreze pe toți. Copiii sunt expuși din ce în ce mai mult consumului de droguri în școli, iar autoritățile trebuie să ia măsuri urgente. Legislația în vigoare trebuie modificată și completată pentru a combate eficient consumul de droguri în rândul copiilor. Toate instituțiile statului trebuie să-și asume un rol activ și responsabil în combaterea acestui fenomen”, a declarat deputatul Cătălin Manea, reprezentantul romilor în Parlament.

La dezbaterea “Rolul educației în combaterea consumului de droguri” au fost prezenți reprezentanți ai DIICOT, ai Agenției Naționale Antidrog, ai IGPR, ai Inspectoratului General al Jandarmerie Române, ai Institutului Național de Sănătate Publică, ai UNICEF și ai Federației Naționale a Asociațiilor de Părinți.

Lasă un răspunsAnulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință

Exit mobile version