Connect with us

Social

Cursuri online pentru informarea consumatorilor de energie electrică şi gaze naturale

Asociaţia Energia Inteligentă marchează Ziua Internaţională a Drepturilor Consumatorilor prin lansarea cursurilor online „Cum obţinem un Preţ Corect la Energie Electrică” pe piaţa liberalizată.

Conform unui comunicat , la aceste cursuri, organizate gratuit pe platforma Zoom, consumatorii vor învăţa; cum funcţionează sectorul şi piaţa de energie; cum se formează preţul pe piaţă en-gros şi en-detail; să înţeleagă factura de energie electrică; contractul de energie electrică pe înţelesul tuturor; cum se poate obţine un preţ corect la energie electrică.

Cursurile online „Cum obţinem un Preţ Corect la Energie Electrică” fac parte din proiectul Academia Consumatorilor, lansat recent de Asociaţia Energia Inteligentă cu scopul de a pregăti consumatorii de energie electrică şi gaze naturale să înţeleagă cererea de energie, să aleagă oferta cea mai bună, să beneficieze de preţuri corecte la gaze şi energie, să obţină clauze contractuale care să îi avantajeze.

Primul curs Academia Consumatorilor se va desfăşura în data de 23 martie 2021, ora 18:00.

Asociaţia Energia Inteligentă (AEI) reuneşte profesionişti din domeniul gazelor naturale, hidrogenului, energiei electrice şi eficienţei energetice. Membrii săi militează pentru un preţ corect al gazelor şi pentru creşterea transparenţei în piaţa de energie din România.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință