Connect with us

La zi

Cum a devenit Florin Cioaba asa zis ”rege”

Deputatul Madalin Voicu a vorbit despre cum s-a ajuns ca romii sa aiba un rege, dar si despre felul in care a fost tratata vestea mortii lui Florin Cioaba.
„Ca sa nu cadem in desuet sau ridicol. Eu as dori sa vorbesc depre cetateanul Florin Cioaba. Mie mi se pare de un prost gust desavirsit asta cu imparat, rege, cneaz, print, voievod. Daca putem avea o discutie despre personajul Florin Cioaba, cred ca este mult mai aproape de un adevar pe care cu totii il stim, decit sa vorbim despre capetele incoronate. Niciodata n-am fost de acord cu aceasta titulatura. De altfel trebuie sa va spun ca am auzit variante cu Iliescu care ar fi fost de acord in 1992 cu aceasta solutie, trebuie sa va spun ca nu el a avut aceasta idee, au fost altii, consilierii lui, Cico Dumitrescu pot confirma”.
Motivul era ca „Regele Mihai sa fie adus intr-o situatie ridicola si ca noi n-avem nevoie de regi ca-i avem si noi pe-ai nostri si ca sa nu se coloreze un majoritar ce era mai putin probabil, ce-au zis, hai sa profitam de naivitatea si de privitimismul unor tigani si sa-i convingem pe ei ca le place sa se impauneze si sa se umfle sa zica ca sunt cutare, sint jmecheri, sint frumosi. Eu o spun cu suparare, nu o spun criticind,” a spus Madalin Voicu despre modul in care a ajuns tatal lui Florin Cioaba rege al tiganilor.
„Nu este nevoie sa vorbim despre regi, este de un prost gust desavirsit.
Pot sa spun ca interesindu-ma de la presedintie cum au stat lucrurile, in afara de speculatiile politice pe care Traian Basescu le face cotidian, aste este meseria, lucrurile au stat in felul urmator: ei nu se asteptau sa primeasca o astfel de nota, cu toate ca in contract scria ca dupa operatie, in cazul in care operatia va reusi, o luna de zile este trecuta si ea in desfasuratorul contractului.
Florin Cioaba fiind un personaj deteriorat fizic, pina sa ajunga la primul spital, dupa care la al doilea, a insemnat practic o moarte dinainte prevazuta atit de medici cit si de familie. Nu inteleg de ce trebuia sa fie o suta de oameni acolo care sa-l pazeasca. Mi se pare o chestiune barbara,” a mai spus Madalin Voicu.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință