Connect with us

Social

Contracte în valoare de 581 de milioane de lei, prin „Anghel Saligny”, semnate de ministrul Dezvoltării

Ministrul Dezvoltării, Adrian-Ioan Veştea, a semnat luni 58 de contracte de finanţare prin Programul Naţional de Investiţii „Anghel Saligny”, în valoare totală de 581.492.235 de lei.

Astfel, localităţi din 28 de judeţe primesc finanţare pentru 58 de noi proiecte de infrastructură, transmite ministerul, prin intermediul unui comunicat.

Contractele vizează reabilitarea infrastructurii rutiere, înfiinţarea sau extinderea sistemelor de alimentare cu apă potabilă şi a reţelelor de canalizare menajeră, echiparea staţiilor de epurare, înfiinţarea unor reţele de alimentare şi distribuţie a gazelor naturale, precum şi construirea sau reabilitarea unor poduri şi podeţe.

„Am primit astăzi, la Ministerul Dezvoltării, aşa cum fac în fiecare săptămână de când am preluat mandatul de ministru, vizita unor primari alături de care am semnat noi contracte menite să îmbunătăţească traiul de zi cu zi al cetăţenilor. Mă bucur să constat că, prin fiecare proiect care prinde viaţă şi la care am pus umărul şi noi, oamenii beneficiază de o calitate mai bună a infrastructurii, fie că vorbim despre drumuri, poduri şi podeţe, alimentare cu apă, canalizare ori reţele de gaze”, a precizat ministrul.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință