Educatie

Constanţa: 70 de licee din judeţ participă la Târgul Ofertelor Educaţionale

Un număr de 70 de licee constănţene participă la Târgul Ofertelor Educaţionale, evenimentul fiind organizat pe 17 şi 18 mai la Sala Sporturilor din Constanţa

Un număr de 70 de licee constănţene participă la Târgul Ofertelor Educaţionale, evenimentul fiind organizat pe 17 şi 18 mai la Sala Sporturilor din Constanţa, a informat, luni, Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Elevii vor fi astfel sprijiniţi în identificarea unităţii de învăţământ liceal unde vor să îşi continue studiile.

„În perioada 17-18 mai 2022, Inspectoratul Şcolar Judeţean Constanţa organizează Târgul Ofertelor Educaţionale, ediţia 2022. La eveniment participă un număr de 70 unităţi de învăţământ preuniversitar din judeţul Constanţa (16 licee teoretice şi 54 de licee din învăţământul profesional şi tehnic). Acţiunea urmăreşte promovarea ofertei educaţionale a unităţilor de învăţământ de nivel liceal cu scopul conştientizării de către elevi şi părinţi a importanţei orientării profesionale corecte, în concordanţă cu nevoile şi aspiraţiile beneficiarilor direcţi ai educaţiei”, se arată într-un comunicat de presă transmis de ISJ Constanţa.

Târgul Ofertelor Educaţionale se va desfăşura la Sala Sporturilor Constanţa, dar şi la Casa de Cultură I.N. Roman Medgidia, sala de festivităţi a Liceului Teoretic Callatis, Mangalia, sala de festivităţi a Liceului Tehnologic Axiopolis Cernavodă, Căminul Cultural Cobadin, Casa de Cultură Năvodari, Casa de Cultură Hârşova.

Pe parcursul celor două zile elevii din clasele a VIII-a şi a XII/XIII-a vor avea posibilitatea de a vizita standurile de prezentare ale liceelor din judeţ, de a pune întrebări cu privire la serviciile educaţionale oferite de către şcolile expozante şi de a interacţiona cu elevii din aceste unităţi şcolare.

Programul de vizitare este marţi şi miercuri, în intervalul orar 10,00 – 18,00.

Târgul Ofertelor Educaţionale se va deschide în mod oficial pe 17 mai, ora 9,30, la Sala Sporturilor din Constanţa, în prezenţa conducerii Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa, reprezentanţilor autorităţilor locale, precum şi a managerilor şcolari.

Lasă un răspunsAnulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință

Exit mobile version