Connect with us

Eveniment

Concert Mahala Rai Banda & friends – 15 ani

Trupa Mahala Rai Banda,  denumită de presa internațională „senzația muzicală a zonei balcanice”, susține un show de excepție la Circului Metropolitan București, duminică 7 aprilie, începând cu ora 19.30.

Cu peste 600 de concerte în 26 țări și participări la numeroase festivaluri internaționale, Mahala Rai Banda a cucerit întreg mapamondul cu stilul lor inconfundabil numit „gypsy balkan beat” un mix uimitor de genuri, un stil energic și în același timp autentic și sofisticat.

După ce au cântat pe toate meridianele pamântului- Opera Garnier din Paris, Teatrul Bolshoi din Moscova, Austria, Germania, Elveția, Spania, Italia, Belgia, Olanda, Portugalia, Suedia, Danemarca, Finlanda, Turcia, Japonia, Canada, SUA, Australia sau Noua Zeelandă- Mahala Rai Banda sărbatorește 15 ani de la înființare într-un concert de zile mari acasă, alături de prieteni!

Hai și tu! Duminică- 7 aprilie 2019- ora 19.30

Biletele sunt disponibile online aici:

Entertix: https://www.entertix.ro/bilete/2428/mahala-rai-banda-friends-7-aprilie-2019-circul-metropolitan-bucuresti-bucuresti.html

Myticket: https://www.myticket.ro/myticket/bilete/2428/mahala-rai-banda-friends-7-aprilie-2019-circul-metropolitan-bucuresti-bucuresti.html

Puteţi achiziţiona bilete şi în Librăriile Cărturești sau în rețeaua de hipermarketuri Carrefour (Infopoint).

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință