Connect with us

Comunicate

COMUNICAT

Nicolae Păun a fost prezent alături de câțiva tineri  în seara de luni, 29 martie 2021, în mod simbolic, la protestul din centrul Capitalei. De această dată, Nicolae Păun și-a exprimat nemulțumirile în calitate de simplu cetățean, nedorind să implice organizația pe care o conduce în niciun fel de mișcare de stradă și în niciun caz să promoveze sfidarea măsurilor de siguranță impuse de autoritățile române.

Prin dreptul democratic al oricărui cetățean de a protesta, Nicolae Păun a atras însă atenția asupra unor restricții pe care le consideră absurde, dar îndeamnă în continuare la prudență din partea cetățenilor și mai ales la respectarea tuturor regulilor de combatere a pandemiei.

Desfășurând el însuși campanii de informare cu privire la gravitatea fenomenului Covid-19 și dedicate în special comunităților de romi, Nicolae Păun s-a arătat nemulțumit de faptul că printre cetățeni circulă adesea informații vagi, neclare sau false despre prevenirea acestei boli, mai ales despre vaccinare.

Protestul a fost unul simbolic, în speranta că masurile pe care le vor lua autoritatile vor fi unele eficiente, dar și corecte, care sa nu ingradeasca anumite libertati și drepturi ale cetățenilor. Nicolae Paun este de părere că autoritățile trebuie să recâștige încrederea oamenilor și să țină cont de necesitățile populației, afectată fiind de un an de pandemie cu restricții la nivel mondial.

Nu în ultimul rând, Nicolae Păun condamnă în mod ferm violențele și distrugerile cu care s-a finalizat manifestația de luni seară. Totodată, acesta se dezice de orice afiliere sau simpatizare cu mișcările politice radicale și formațiunile care au condus acest protest.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință