Connect with us

Social

Colinde si cadouri oferite de Partida Romilor Pro-Europa

„Impreuna, sa aducem speranta, un strop de bucurie si sa sadim zambete acolo unde fiecare zi inseamna griji si deznadejde”

Dincolo de faptul ca este una dintre cele mai importante sarbatori crestine, Craciunul este mereu asteptat cu mare entuziasm de toata lumea, indiferent de varsta. In asteptarea lui Mos Craciun, colindele au rasunat tot mai des si au adus atmosfera de sarbatoare mai aproape de sufletele tuturor.
Ca la fiecare sfarsit de an, Partida Romilor Pro-Europa a anticipat dorintele celor mici si in preajma Craciunului le-a oferit numeroase cadouri. Si pentru ca studentii si elevii intrasera deja in vacanta salile universitatilor si scolilor s-au transformat in locuri ideale pentru spectacole. Aproape 300 de copii s-au bucurat sa asculte un recital de colinde sustinut de studenti si sa primeasca cadouri de la reprezentatii Partidei Romilor Pro-Europa. Spectacolul a avut loc la facultatea Artifex din Bucuresti, actiunea fiind coordonata de Stefan Gheorghe, expert pe problemele romilor din cadrul Primariei sector 5. Printre invitatii speciali a fost prezent si fostul fotbalist Marian Aliuta.
Bucuria primirii mosului s-a simtit si la scoala numarul 95, sector 3 Bucuresti.
Aici, sub directa coordonare a presedintelui Partidei Romilor Pro-Europa, sector 3, Mihai Cinca, in parteneriat cu Primaria Sectorului 3, Robert Negoita au impartit sute de cadouri tuturor copiilor proveniti din familii care se confrunta cu probleme materiale sau de sanatate.

Andrei Plumb si Tudorica Raducanu impreuna pentru comunitatea de romi

Presedintele Partidei Romilor Pro- Europa Targoviste, Tudorica Raducanu a impartit sute de cadouri copiilor din municipiu, atat celor de etnie roma cat si celor care au o situatie materiala mai precara. In cadrul acestei actiuni care a avut loc la sediul organizatiei i s-a alaturat Andrei Plumb, o surpriza placuta pentru toti cei prezenti.
Fiul ministrului Rovana Plumb a fost alaturi de comunitatea roma, gest care a fost extreme de apreciat. Astfel in prag de sarbatoare, cei doi au adus un strop din spiritul acestei perioade in viata copiilor care au primit cu bucurie darurile oferite.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință