Connect with us

Educatie

Clasă de învăţământ profesional în sistem dual pentru meseriile de sudor şi instalator

Compania Municipală Termoenergetica în parteneriat cu Primăria Sectorului 3 şi Colegiul Tehnic „Anghel Saligny” organizează, pentru anul şcolar 2021-2022, o clasă de învăţământ profesional în sistem dual, prin intermediul căreia elevii vor avea posibilitatea de a învăţa, la alegere, meseria de sudor sau de instalator instalaţii de încălzire centrală.

Absolvenţii claselor a VIII-a vor avea posibilitatea de a opta pentru învăţământul profesional în sistem dual şi, implicit, pentru posibilitatea de a se forma şi a avea un loc de muncă sigur, conform unui comunicat al Companiei Termoenergetica.

Clasa va avea 28 de locuri. Pe lângă şansa de a avea un loc de muncă imediat după finalizarea studiilor, CMTEB oferă elevilor o serie de beneficii pe toată durata studiilor, conform legii.

„Toate beneficiile financiare sunt susţinute de către CMTEB, fiind complementare stimulentelor oferite de către Ministerul Educaţiei şi Cercetării. Înscrierea se face conform calendarului admiterii în învăţământul dual pentru calificări profesionale de nivel 3”, menţionează sursa citată.

Informaţii suplimentare despre oferta educaţională se găsesc pe site-ul http://cmteb.ro, secţiunea „Cariere”.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință