Connect with us

Programe

CAMPANIE DE SOLIDARITATE „UNIŢI DĂRUIM BUCURII”

01 octombrie – 25 decembrie 2016

„UNIŢI DĂRUIM BUCURII” are ca scop întrajutorarea copiilor nevoiaşi din comunităţile marginalizate de romi în preajma sărbătorilor de iarnă urmărind totodată promovarea spiritului civic, cooperarea, solidaritatea, atât în rândul instituţiilor, cât şi în rândul copiilor.

Primul obiectiv vizat este dezvoltarea spiritului civic în rândul copiilor preşcolari şi şcolari din mai multe unităţi de învăţământ din Bucureşti şi Ilfov, care sunt invitaţi să doneze din jucăriile lor altor copii şi să aducă astfel zâmbete pe feţele cât mai multor copii nevoiaşi.

În vederea realizării primului obiectiv se vor încheia acorduri de parteneriat, cu mai multe unităţi de învăţământ din Bucureşti şi Ilfov, pentru a permite şi facilita participarea cadrelor didactice şi a copiilor la această acţiune. Jucăriile astfel donate de către copii, vor fi colectate de către cadrele didactice, depozitate şi predate iniţiatorului în baza unui proces verbal de predare primire, în schimbul jucăriilor donate, copiii darnci vor primi câte o diplomă de merit animată, cadrele didactice vor primi o adeverinţă de implicare în campanie, instituţia de învăţământ va primi o diplomă pentru implicare în campanie.

Al doielea obiectiv vizat este sporirea gradului de întrajutorare pentru copiii nevoiaşi din comunităţile marginalizate de romi, care vor primi în preajma sărbătorilor de iarnă câte un cadou ce va consta în jucăriile colectare, dulciuri şi fructe.

Prin acest demers vrem să oferim copiilor fară posibilităţi un prieten/jucărie care să îi ajute să aibă o copilărie mai frumoasă.

Oferind împreună, suport afectiv şi material copiilor nevoiaşi, le putem dărui speranţa la o viaţă mai bună.

Considerăm că este de datoria noastră să ne mobilizăm şi să aducem o bucurie cât mai multor copii aflaţi în dificultate.

Copiii sunt cei mai vulnerabili şi trebuie să le acordăm multă atenţie şi multă afecţiune, astfel campania doreşte să readucă bucuria acestor copii în preajma sărbătorilor de iarnă, arătându-le că ne pasă de ei!

Sperăm că vă veţi alătura demersului nostru.

Vă mulţumim!

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință