Connect with us

Social News

Campanie de seminarii, cursuri de formare şi reţele de suport, în cadrul proiectului „45+ la Feminin”

O campanie destinată femeilor de peste 45 de ani, ce va cuprinde ateliere, seminarii, cursuri de formare şi reţele de suport, se va derula în acest an, prin intemediul iniţiativei „45+ la Feminin”, se arată într-un comunicat de presă.

„Într-o societate în continuă evoluţie, în care diversitatea şi incluziunea devin piloni centrali ai dezvoltării sustenabile, Angajez 45+ lansează „45+ la Feminin”, o campanie dedicată valorificării şi celebrării contribuţiilor femeilor mature în diverse domenii de regulă predominate de bărbaţi. „45+ la Feminin” este nu doar o campanie, ci o mişcare amplă care îşi propune să provoace percepţiile despre feminitate şi maturitate, să contracareze prejudecăţi şi să deschidă noi orizonturi pentru dialog şi recunoaştere. Într-o lume în care barierele sunt menite să fie depăşite, această iniţiativă reprezintă un apel la acţiune pentru a recunoaşte şi valoriza experienţele, realizările şi înţelepciunea femeilor 45+, menţionează iniţiatorii campaniei, „Angajez 45+”.

Potrivit sursei citate, „45+ la Feminin” îşi propune să fie o platformă de întâlnire „unde dialogul inter-generaţional şi schimbul de experienţe contribuie la construirea unei societăţi mai deschise, echitabile şi prospere”.

„Viziunea noastră este aceea a unei Românii în care femeile de toate vârstele sunt apreciate pentru contribuţiile lor, unde diversitatea experienţelor şi perspectivelor este văzută ca o forţă motrică pentru inovaţie şi progres. Primul angajator care a spus da iniţiativei este Bunge România şi vor mai urma şi alţii în următoarele luni. „45+ la Feminin” este mai mult decât o campanie – este un semnal pentru schimbare, un manifest pentru recunoaşterea şi celebrarea femeilor mature ca piloni esenţiali ai societăţii noastre şi invităm toate straturile societăţii – organizaţii, companii, instituţii, ONG-uri, comunităţi şi indivizi – să ni se alăture în acest demers”, se arată în comunicat.

Proiectul Angajez 45+ a demarat în anul 2019 ca o campanie socială de conştientizare şi mobilizare pentru combaterea crizei forţei de muncă, pentru eliminarea criteriului de vârstă la angajare.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință