Connect with us

La zi

Campania „VREM RESPECT” a început în județul Vrancea, concomitent cu un amplu și serios proces de reorganizare a sucursalei județene

Campania „VREM RESPECT”, inițiată de PARTIDA ROMILOR a început în județul Vrancea cu localitatea Sihlea, în perioada 10.09.2019-12.09.2019.

În acest timp a fost completată o Fișă a Localității, document care va certifica existența unor probleme de natura socio-economica in localitatea Sihlea.

Joi, 11 septembrie, a avut loc o ședință de informare a romilor din zonă cu privire la drepturile și obligațiile pe care le au față de societate, dar și explicații în ceea ce privește obținerea de acte de identitate sau de proprietate asupra unor terenuri sau case.

Ieri, 12.09.2019, în curtea școlii gimnaziale din localitate, s-a desfășurat activitate extrașcolara, denumită ” O zi in comunitatea mea”, parte integranta a aceleiasi campanii „VREM RESPECT”, la care au participat 320 de elevi. Trupa de actori aTeatrului Copilariei, a susținut un spectacol interactiv in care animatorii, personajele Disney si MC-ul, i-au antrenat pe copii, timp de 3 ore, în diverse jocuri, dansuri și concursuri specifice vârstei lor. La final copiii au primit figurine confecționate din baloane modelabile.

Campania VREM RESPECT continuă până la finele lunii noiembrie, caravana urmând să ajungă în toate județele României, unde avem populație mare de romi.

Unul dintre obiectivele Partidei Romilor este pregătirea și identificarea liderilor care vor candida pentru alegerile locale din 2020. Partida Romilor va depune listelele pentru alegerile locale în cel puțin 20 de comune la nivel județean cu comunitati mari de romi. Uniți putem reuși să avem reprezentare în toate consiliile comunale, consiliile muncipale și consiliile județene.

Continue Reading
1 Comment

1 Comment

  1. Ghiorghias Mariana

    14 septembrie 2019 at 20:29

    Respect pentru toti vranceni

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință