Connect with us

La zi

Campania naţională a Partidei Romilor”Pro-Europa” – „VREM RESPECT” la Ajud

Campania naţională ”VREM RESPECT” a Partidei Romilor „Pro-Europa”, se află, în aceste zile, în municipiul Adjud. La această acţiune participă şi deputatul PRPE, Daniel Vasile şi primarul localităţii, Constantin Armencea.

Obiectivul general al campaniei este identificarea problemelor și nevoilor populației de etnie romă din Vrancea, în domeniul educației, sănătății, infrastructurii, culturii și în domeniul socio-economic. Toate datele obținute vor fi folosite pentru întocmirea unei Fişe a Localităţii.

”De asemenea, vom face o serie de informări cu privire la accesul membrilor comunității locale de romi la educaţie, sănătate, muncă, acte de identitate și de proprietate a caselor sau terenurilor. Vom organiza întâlniri cu dl. primar al municipiului Adjud, Armencea Constantin, și cu autoritățile locale, în vederea analizării problemelor și nevoilor identificate și găsirea unor soluții fezabile pentru rezolvarea acestora”, a declarat Toader Constantin, președintele sucursalei Vrancea a Partidei Romilor „Pro.Europa”.

Săptămâna trecută, caravana Partidei Romilor a fost în mijlocul comunității din comuna Sihlea. La această acțiune a participat și deputatul Partidei Romilor „Pro-Europa”, Daniel Vasile.

După Adjud, campania ”Vrem Respect” se va deplasa la Mărășești, în perioada 23-26 septembrie.

Partida Romilor „Pro-Europa” a organizat cu această ocazie şi un spectacol pentru copiii romi din Adjud.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință