Connect with us

La zi

Campania Naţională a Partidei Romilor „Pro-Europa” – VREM RESPECT, în judeţul Suceava

Campania Naționala VREM RESPECT a ajuns și la Mironu, o comunitate mare de romi din județul Suceava.

Deputatul Partidei Romilor „Pro-Europa” în Parlamentul României, Daniel Vasile, însoţit de reprezentanţi ai sucursalei loale a PRPE Suceava a ajuns la cei aproximativ 300 de preșcolari și elevi de gimnaziu.

Cei prezenţi au putut să se bucure, mai ales părinții, de momentele de magie și iluzionism, constienti fiind ca acest moment a fost unul în exclusivitate pentru ei, deoarece niciodata nu au avut un astfel de oaspete de seama la ei în urbe.

Momentele magice au creat o frenezie și o bucurie imensa tuturor copiilor participanți, care au primit câte un pachețel cu dulciuri, după care s-au retras.

În a doua parte a întâlnirii, în vederea atingerii unuia dintre cele mai importante obiective ale Campaniei, acela de organizare și reorganizare a sucursalelor teritoriale APRPE, am organizat o întreaga dezbatere publica, în care s-au pus, pe agenda asociatiei, majoritatea problemelor cu care romii noștri se confrunta; in acest context, am încercat sa le oferim spațiu pentru a-și spune oful și nevoile colective pe care aceștia le au.

Mai mult, o noua echipă aleasă și mandată de către întreaga comunitate a luat naștere în mod democratic în speranta ca aceasta sa facă o figura frumoasa la următoarele alegeri locale și sa trimită minim 2 consilieri aleși pe listele Partidei Romilor în Consiliul Local al comunei.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință