Connect with us

La zi

Calea Victoriei va redeveni pietonală pe 6-7 aprilie, în cadrul Programului ”Străzi deschise”

Programul „Străzi deschise” va fi reluat, iar Calea Victoriei va redeveni pietonală în acest sfârşit de săptămână, pe 6 şi 7 aprilie, a anunţat, joi, primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

„Începe cel mai mare eveniment outdoor din Bucureşti, ‘Străzi deschise, Bucureşti – Promenadă urbană’ care transformă, din data de 6 aprilie şi până în 13 octombrie, arterele aglomerate ale Capitalei în spaţii pietonale temporare. În aceste zone se vor organiza diverse spectacole de teatru, concerte stradale, expoziţii, ateliere pentru copii şi activităţi sportive. Peste un milion de bucureşteni şi turişti au participat anul trecut la acest eveniment”, a scris edilul general, pe Facebook.

El a precizat că sâmbătă şi duminică, între orele 10,00 şi 22,00, Calea Victoriei va fi pietonală pe segmentul de drum Piaţa Victoriei – intersecţia cu Str. Gheorghe Manu, respectiv segmentul de drum Bulevardul Dacia – Splaiul Independenţei, fără afectarea intersecţiilor.

Totodată, în sfârşiturile de săptămână în care se desfăşoară evenimentul „Străzi deschise, Bucureşti – Promenadă urbană”, traficul rutier pe Calea Victoriei se reia pe timpul nopţii până dimineaţa (sâmbătă spre duminică), începând de la ora 23,00 până la ora 9,00.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință