News

Bursa locurilor de munca destinata persoanelor din grupurile vulnerabile

Targ de joburi pentru persoanele cu handicap, romi sau tinerii peste 18 ani din sistemul institutionalizat de protectie.

O bursa a locurilor de munca destinata persoanelor din grupurile vulnerabile a avut loc la Timisoara. Beneficiarii sunt persoanele incadrate in grad de handicap, de etnie roma si tinerii peste 18 ani, care parasesc sistemul institutionalizat de protectie.

Evenimentul a avut loc la sediul Centrului Regional de Afaceri Timisoara si va reuni angajatori care isi vor prezenta oferta de locuri de munca vacante precum si cerintele posturilor care urmeaza sa fie ocupate.

Actiunea a fost organizata de catre Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Timis, Fundatia Serviciilor Sociale Bethany si Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Timis.

Bursa locurilor de munca se desfasoara in cadrul proiectului „Participarea pe piata muncii a grupurilor vulnerabile din judetul Timis”, cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință

Exit mobile version