Connect with us

Eveniment

Bucureștenii din Aleea Livezilor și Zăbrăuți, recenzați de Partida Romilor „Pro-Europa”

Bucureștenii din cele mai sărace zone ale Capitalei, care locuiesc pe străzile Aleea Livezilor, Zăbrăuți și Iacob Andrei, vor fi recenzați de către recenzori romi

Bucureștenii din cele mai sărace zone ale Capitalei, care locuiesc pe străzile Aleea Livezilor, Zăbrăuți și Iacob Andrei, vor fi recenzați de către recenzori romi. Este vorba de câteva mii de persoane, care locuiesc în blocuri confort 3, unde recenzorii nu au reușit să ajungă. 

“Împreună cu colegii mei de la filiala Sectorului 5 a Partidei Romilor Pro-Europa am decis să venim în ajutorul acestor bucureșteni, care locuiesc în cele mai sărace zone ale Capitalei. Avem recenzori romi, autorizați, care vor merge pe aceste străzi, pentru a recenza toată populația care nu a reușit să se auto-recenzeze. Indiferent de etnie, români, romi, unguri, recenzăm pe toți cei care vor să fie recenzați. Ca membru al Partidei Romilor Pro-Europa, îi îndemn pe toți romii să-și asume identitatea etnica la recensământ, cu mândrie și curaj”, a declarat Florin Ene, reprezentant al Partidei Romilor Pro-Europa Sector 5.

Pe langă aceste puncte mobile de recenzare, Partida Romilor Pro-Europa a mai deschis încă 3 puncte fixe de recenzare: la sediul asociației, pe strada Telița nr.31, pe strada Iacob Andrei nr. 31 și la complexull Nicky Scorpion, situat pe strada Glicinelor 18-26. În toate aceste locuri se pot recenza toți românii, indiferent de etnie.

Guvernul a decis prelungirea termenului de recenzare până la 31 iulie, în localitățile unde recenzarea nu s-a terminat.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință