Connect with us

Sanatate

Brăila: Maraton de vaccinare anti-COVID în perioada 5-7 noiembrie

Un maraton de vaccinare anti-COVID va fi organizat în Brăila, în perioada 5-7 noiembrie, între orele 8,00-24,00, în centrul mall din comuna Chiscani

Un maraton de vaccinare anti-COVID va fi organizat în Brăila, în perioada 5-7 noiembrie, între orele 8,00-24,00, în centrul mall din comuna Chiscani, potrivit informaţiilor furnizate marţi de Instituţia Prefectului Judeţul Brăila.

Maratonul de vaccinare anti-COVID va fi organizat la un nou centru din incinta Promenada Mall Brăila, care este deschis zilnic între orele 8,00-20,00, iar în perioada 5-7 noiembrie programul va fi prelungit până la ora 24,00, la propunerea prefectului judeţului Brăila, Florin Sergiu Dobrescu.

Noul centru va funcţiona cu şapte medici, 13 asistenţi şi patru registratori, iar vaccinurile disponibile vor fi de la Pfizer şi Johnson & Johnson, cel cu doză unică.

În acelaşi timp, Instituţia Prefectului Judeţul Brăila precizează că centrul de vaccinare de tip drive-thru, amenajat în parcarea mall din comuna Chiscani, îşi va suspenda activitatea odată cu deschiderea celui din interiorul mall.

Potrivit datelor oficiale făcute publice de ISU Brăila, de la începutul pandemiei, în judeţul Brăila s-au vaccinat în total 128.433 de persoane, dintre care 71.042 şi cu doza a doua şi 8.254 şi cu doza a treia (booster).

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință