Connect with us

Comunicate

Bogdan-Florin Paraschiv a fost numit subsecretar de stat la Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse

Partida Romilor Pro-Europa

 

Comunicat de presă

22.03.2022

 

Bogdan-Florin Paraschiv a fost numit subsecretar de stat la Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse

Bogdan-Florin Paraschiv, secretarul general al Partidei Romilor Pro-Europa, este noul subsecretar de stat al Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse. Numirea a fost făcută aseară, de către premierul României, domnul Nicolae Ciucă. “Îl felicit pe Bogdan pentru numirea în noua funcție. Este un tânăr capabil, din noua generație de lideri romi, care cred că va face față cu succes în noua funcție. Sper să arate cât mai repede că numirea sa a fost una meritată”, a declarat Nicolae Păun, președintele PRPE.

“Mulțumesc pentru încrederea acordată. O să încerc la Ministerul Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse să rezolv cât mai rapid problema copiilor instituționalizați, una dintre cele mai grave probleme cu care se confruntă țara noastră. Sper ca împreună cu doamna ministru Gabriela Firea să vă dăm știri pozitive cât mai curând.”, a declarat Bogdan-Florin Paraschiv.

Bogdan are 35 de ani, e casătorit și are o fetiță de 5 ani. Este licențiat în Drept și are un Master în Științe Penale. Este absolvent al Colegiului Național de Apărare și al Institutului Național de Administrație Publică, programul de formare specializată pentru ocuparea funcției publice corespunzătoare categoriei înalților funcționari publici.

Bogdan-Florin Paraschiv se alătură celorlalți tineri romi din cadrul PRPE, care ocupă funcții publice: Cătălin Manea, deputat – reprezentantul romilor în Parlament, Iulian Paraschiv – președintele Agenției Naționale pentru Romi, și Marian Daragiu, subsecretar de stat la Ministerul Educației.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință