Connect with us

Educatie

Bistriţa-Năsăud: Peste 8.700 de copii vor primi tichete sociale educaţionale de 500 de lei

Peste 8.700 de copii din judeţul Bistriţa-Năsăud care frecventează sistemul de învăţământ vor primi tichete sociale educaţionale în valoare de 500 de lei

Peste 8.700 de copii din judeţul Bistriţa-Năsăud care frecventează sistemul de învăţământ vor primi tichete sociale educaţionale în valoare de 500 de lei, pentru achiziţionarea de materiale şcolare şi articole vestimentare.

Aceştia reprezintă aproximativ 18% din totalul elevilor la nivel de judeţ, care se ridică la circa 49.000 de şcolari şi preşcolari.

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Bistriţa-Năsăud a transmis, luni, că au fost procesate şi admise peste 8.700 de cereri în vederea acordării tichetelor sociale educaţionale cu valoare de 500 de lei per elev, numărul fiind dublu faţă de cel din anul şcolar precedent.

„Tichetele, emise pe suport electronic, pot fi utilizate pentru achiziţionarea de materiale şcolare necesare frecventării şcolii, constând în articole pe papetărie, caiete, stilouri, articole pentru pictură, ghiozdane şi alte articole necesare în şcoli şi grădiniţe, precum şi articole de vestimentaţie necesare frecventării şcolii şi grădiniţei”, precizează ISJ.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință