Connect with us

La zi

Baby Boom Show 2022: Peste 250 de branduri, la Romexpo, în perioada 8 – 11 septembrie

Ediţia de toamnă a Baby Boom Show – cel mai mare târg pentru viitoare mămici şi copii cu vârste de până la 7 ani – începe, joi, la Romexpo

Ediţia de toamnă a Baby Boom Show – cel mai mare târg pentru viitoare mămici şi copii cu vârste de până la 7 ani – începe, joi, la Romexpo, unde timp de patru zile peste 250 de branduri vor avea promoţii la produsele prezentate, au anunţat organizatorii.

Potrivit sursei citate, evenimentul se desfăşoară în perioada 8 – 11 septembrie la Romexpo, în pavilionul B1, iar preţul unui bilet de intrare este de 15 lei.

„Ediţia din această toamnă vine cu peste 250 de branduri de produse pentru copii şi viitoare mămici, promoţii substanţiale la cărucioare, scaune auto, mobilier, îmbrăcăminte şi încălţăminte pentru copii, mobilier”, se menţionează în comunicat.

De asemenea, la ediţia din acest an, vizitatorii vor găsi la secţiunea Baby Tech gadgeturi foarte utile părinţilor atât în alimentaţia, transportul, cât şi în siguranţa celor mici.

Super tombola Baby Boom Show oferă peste 20 de premii foarte atractive, printre care o naştere all-inclusive, kit-uri de celule stem, scaune auto, consiliere dentară şi produse esenţiale pentru mămici şi bebeluşi. La această ediţie, clinicile de stat vin alături de clinicile private cu super oferte la pachetele de naştere şi recoltare celule stem.

Zona Activity Area este rezervată distracţiei şi a activităţilor pentru cei mici, unde se vor găsi ateliere de balet, ateliere de creaţie a propriei jucării, personaje Disney, jocuri statice, face painting, prezentări cu tombolă, consilieri stomatologice şi video.

Potrivit organizatorilor, ediţia de toamnă păstrează tradiţia cursurilor gratuite, într-o nouă formă de prezentare: joi, 8 septembrie, este „Ziua siguranţei bebeluşului”, iar vineri, 9 septembrie, „Ziua alimentaţiei sănătoase”, cursurile pentru aceste zile având tematici doar din aceste zone. Weekend-ul este rezervat celorlalte teme de mare interes pentru viitorii părinţi.

Robotul umanoid Pepper – prietenos, amuzant şi profesionist – este gata să te ajute să găseşti cel mai potrivit scaun auto pentru copilul tău şi să te înveţe cum să testezi ochelarii de realitate virtuală cu scenarii de conducere defensivă pentru părinţi, spun organizatorii.

Nu vor lipsi de la această ediţie lansările în premieră ale celor mai noi modele de cărucioare şi scaune auto, nici simulările de impact frontal experimentate VR.

Biletul de intrare poate fi cumpărat şi online de pe site-ul oficial: www.babyboomshow.ro. Copiii beneficiază de intrare gratuită. 

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință