Sport

Aplicaţia „Tricolorii”, cu o categorie dedicată EURO 2024

Federaţia Română de Fotbal a lansat aplicaţia pentru telefoanele mobile, denumită „Tricolorii”, care are o categorie specială dedicată EURO 2024 şi care cuprinde informaţii utile pentru suporterii români.

„Aplicaţia ‘Tricolorii’ are o categorie specială dedicată EURO 2024, care cuprinde toate informaţiile utile atât pentru suporterii români care vor susţine echipa naţională în Germania, cât şi pentru cei din România şi din alte ţări. Pe durata Campionatului European, aplicaţia va îndeplini rolul de ghid pentru suporterii români care vor merge la meciuri în Germania. Aplicaţia conţine hărţile cu punctele de interes din fiecare oraş în care România va disputa meciurile: stadion, punctele de întâlnire pentru Fan Walk şi zonele în care se găsesc cornerele României din Fan Zone-ul oficial UEFA. Suporterii găsesc aici toate detaliile despre accesibilitatea şi traseele către stadion, reţea de transport, telefoane utile şi orice alte informaţii necesare pentru călătoria la EURO. Tot în categoria EURO, suporterii află cele mai noi ştiri despre parcursul României la Campionatul European, cu programul şi rezultatele actualizate, socializează cu ceilalţi fani, participă la concursurile speciale şi au şansa să câştige premii deosebite”, precizează FRF, pe site-ul oficial.

Printre principalele funcţionalităţi ale aplicaţiei, FRF enumeră: materiale exclusive din cantonamentul şi „culisele” naţionalelor, ştiri în premieră, concursuri şi premii speciale, platforma FRF TV integrată – userii pot urmări în premieră videoclipuri interactive şi meciuri live, posibilitatea ca userii să comunice cu jucătorii şi să vadă o zi din viaţa lor.

În categoria Peluza Tricoloră, userii participă la concursuri, votează jucătorul meciului, tricolorul lunii şi golul anului, adună puncte în clasament, iar la final de an intră în cursa pentru premiul care constă într-o excursie cu charter-ul echipei naţionale la un meci în deplasare.

La Campionatul European de fotbal din Germania (14 iunie-14 iulie), România va debuta contra Ucrainei, pe 17 iunie, la Munchen, după care va înfrunta Belgia, pe 22 iunie la Koln, şi Slovacia, pe 26 iunie la Frankfurt.

Lasă un răspunsAnulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință

Exit mobile version