Connect with us

Social

ANPC încurajează turiştii de pe litoral să semnaleze orice neregulă

Echipele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor se află în perioada aceasta pe litoral pentru a se asigura că sănătatea oamenilor nu este pusă în pericol, potrivit unui comunicat.

Reprezentanţii instituţiei încurajează oamenii să semnaleze orice neregulă, pentru ca vacanţa tuturor să fie în siguranţă.

„Comandamentul de pe litoral este activ în fiecare an şi îşi propune să fie un model de succes pentru a veni în sprijinul consumatorilor. Intensificarea prezenţei echipelor ANPC pe litoral reprezintă dorinţa preşedintelui ANPC, domnul Claudiu Dolot, de a aduce instituţia mai aproape de consumatori şi de a fi şi mai prezenţi acolo unde este cazul, dar mai ales acolo unde sunt cetăţenii”, mai spun oficialii ANPC.

Aceştia avertizează că perioadele de concedii se pot transforma imediat în momente mai puţin plăcute dacă nu sunt respectate o serie de reguli cunoscute de operatorii economici.

„Autoritatea Naţională pentru Protecţia Consumatorilor îşi doreşte să fie un partener în sfera de consiliere pentru operatorii economici, dar recurge la toate mijloacele legale atunci când se demonstrează că nu sunt respectaţi consumatorii”, se mai spune în comunicat.

Consumatorii pot semnala neregulile observate la numărul de telefon 0219551 sau online la www.anpc.ro.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință