Connect with us

Programe Sociale

ANOFM va organiza 92 de cursuri de formare profesională, în luna octombrie

Un număr de 92 de programe de formare profesională vor fi derulate, în cursul lunii octombrie, la nivel naţional, informează Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), într-un comunicat de presă.

Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum: îngrijitor spaţii verzi (140 de persoane), lucrător comercial (118), operator introducere, validare şi prelucrare date (76), agent de securitate (70), bucătar (56), competenţe digitale de utilizare a tehnologiei informaţiei ca instrument de învăţare şi cunoaştere (56), ajutor bucătar (42), coafor (42), competenţe de comunicare în limba română (42) şi instalator instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze (42).

Potrivit ANOFM, judeţele în care, în luna octombrie 2023, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu număr mare de participanţi sunt: Bucureşti (168 persoane), Dâmboviţa (140) şi Braşov (84).

Persoanele interesate se pot adresa agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domiciliul sau reşedinţa sau pot vizualiza oferta de cursuri pe site-ul ANOFM, la secţiunea „Persoane fizice/Cursuri de formare profesională„.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință