Connect with us

Programe Sociale

ANOFM va organiza 82 de programe gratuite de formare profesională, în luna noiembrie

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) anunţă organizarea, la nivelul lunii noiembrie, a unui număr de 82 de programe de formare profesională pentru 1.191 de persoane.

Potrivit unui comunicat de presă al instituţiei, persoanele vizate beneficiază, pe baza legii, de servicii de formare profesională gratuite, organizate de Agenţiile Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi a Municipiului Bucureşti.

Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări precum: lucrător comercial (115 persoane), agent de securitate (84), operator introducere, validare şi prelucrare date (70), coafor (56), frizer (56), îngrijitor spaţii verzi (48), ajutor bucătar (42), competenţe de comunicare în limba română (42), competenţe digitale (42), inspector în domeniul sănătăţii şi securităţii în muncă (42).

Judeţele în care, în luna noiembrie 2023, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu număr mare de participanţi sunt: Dâmboviţa (140 de persoane), Suceava (126) şi Bucureşti (126).

ANOFM precizează că persoanele interesate se pot adresa agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domiciliul/reşedinţa sau pot vizualiza oferta de cursuri pe site-ul instituţiei, la secţiunea „Persoane fizice/Cursuri de formare profesională”.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință