Connect with us

Social

ANOFM va organiza 129 de programe de formare profesională, în noiembrie

Un număr de 1.861 de persoane vor putea beneficia de cele 129 de programe de formare profesională

Un număr de 1.861 de persoane vor putea beneficia de cele 129 de programe de formare profesională, organizate în luna noiembrie 2022, la nivel naţional, de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM).

Programele de formare profesională cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări, precum: operator introducere validare şi prelucrare date (98 de persoane), competenţe digitale de utilizare a tehnologiei informaţiei ca instrument de învăţare şi cunoaştere (84), frizer (84), ospătar (chelner) vânzător în unităţi de alimentaţie (84), bucătar (76), contabil (71), agent de securitate (70), femeie de serviciu (70), îngrijitor spaţii verzi (70), inspector (referent) resurse umane (67).

Conform ANOFM, judeţele în care se vor organiza cele mai multe cursuri, cu număr mare de participanţi, sunt: Bucureşti (168 de persoane), Hunedoara (126) şi Dâmboviţa (112).

Persoanele interesate de unul dintre programele derulate se pot adresa agenţiei teritoriale pentru ocuparea forţei de muncă în a cărei rază au domiciliul/reşedinţa sau pot vizualiza oferta de cursuri site-ul ANOFM, la secţiunea „Persoane fizice/Cursuri de formare profesională”.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință