Connect with us

Programe Sociale

ANOFM: Programe de formare profesională pentru aproape 2.100 de persoane, organizate în iunie

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) va organiza în luna iunie 140 de programe de formare profesională gratuite, potrivit unui comunicat de presă al instituţiei.

Cursurile programate pentru luna iunie se adresează unui număr de 2.095 de persoane care beneficiază, conform legii, de servicii de formare profesională gratuite, organizate de Agenţiile Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi a Municipiului Bucureşti.

Programele de formare profesională cele mai solicitate sunt: lucrător comercial (155 de persoane), instalator instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze (108), agent de securitate (105), ajutor bucătar (104), competenţe cheie – comunicare în limba română (84), îngrijitor spaţii verzi (84), frizer (76), operator introducere, validare şi prelucrare date (70), femeie de serviciu (66) şi competenţe de comunicare în limba engleză (64).

De asemenea, judeţele în care, în luna iunie, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu număr mare de participanţi, sunt: Bucureşti (168 de persoane), Dâmboviţa (154) şi Braşov (98).

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință