Connect with us

Asul de trefla

ANOFM organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă în data de 17 mai

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM) organizează, în data de 17 mai, la nivel naţional, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment care se va desfăşura în 76 de locaţii la nivelul celor 41 de agenţii judeţene, precum şi a municipiului Bucureşti, a anunţat agenţia.

Conform sursei citate, evenimentul se adresează persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă sau celor care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi de menţinere a raportului de muncă pe termen mediu şi lung.

Reprezentanţii ANOFM au precizat că, în judeţul Harghita, evenimentul a fost organizat vineri, 10 mai 2024, iar în judeţul Timiş va fi organizat marţi, 14 mai 2024, urmând ca în judeţul Hunedoara bursa sa aibă loc şi în zilele de 15 şi 16 mai 2024.

De asemenea, în municipiul Bucureşti acest eveniment se va desfăşura joi, 16 mai 2024.

Conform sursei citate, obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacţiunii directe dintre angajator şi solicitantul locului de muncă.

ANOFM precizează că participarea la acest eveniment este gratuită atât pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, cât şi pentru angajatori.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință