Connect with us

Programe Sociale

ANOFM organizează 132 de cursuri gratuite de formare profesională, în luna mai

Un număr de 132 de programe de formare profesională va fi derulat în decursul lunii mai, la nivel naţional, a anunţat, luni, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), într-un comunicat de presă.

Noile programe vizează formarea profesională a 1.932 de persoane care beneficiază, conform legii, de astfel de servicii gratuite, organizate de Agenţiile Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi a Municipiului Bucureşti.

Potrivit sursei citate, cursurile cu cele mai multe locuri disponibile vizează calificări, precum: lucrător comercial (126 de persoane), operator introducere, validare şi prelucrare date (126), agent de securitate (105), ajutor bucătar (104), competenţe digitale de utilizare a tehnologiei informaţiei ca instrument de învăţare şi cunoaştere (95), îngrijitor spaţii verzi (84), instalator instalaţii tehnico-sanitare şi de gaze (70), manager de proiect (57), bucătar (56) şi coafor (56).

Judeţele în care, în luna mai 2023, se vor organiza cele mai multe cursuri, cu număr mare de participanţi sunt: Bucureşti (154 de persoane), Dâmboviţa (140) şi Braşov (98).

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință