Connect with us

Programe Sociale

ANOFM: Bursa Generală a Locurilor de Muncă se va desfăşura în 76 de locaţii

Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de ANOFM se va desfăşura, în data de 20 mai 2022

Bursa Generală a Locurilor de Muncă organizată de Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă se va desfăşura, în data de 20 mai 2022.

Precizăm faptul că, în judeţul Cluj, acţiunea va avea loc în data de 19 mai 2022.

Evenimentul se va organiza în 76 de locaţii şi se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă care doresc să se angajeze sau să îşi schimbe locul de muncă, după caz, asigurând interacţionarea directă dintre angajatori şi solicitanţii de loc de muncă.

Locaţiile de desfăşurare a bursei din acest an sunt publicate la adresa https://bit.ly/3kXoN7H. Numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de agenţii economici precum şi alte detalii, vor fi publicate în timp util pe site-urile agenţiilor judeţene/Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă- Bucureşti, precum şi pe site-ul www.anofm.ro.

Serviciul Comunicare, Relaţii Publicul şi Secretariatul Consiliului de Administraţie

Începând cu data de 25 mai 2018, Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului din 27 aprilie 2016 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date şi de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul General privind Protecţia Datelor – RGPD) este aplicat de toate statele Uniunii Europene.

ANOFM a stabilit măsuri tehnice şi procedurale, pentru a proteja şi pentru a asigura confidenţialitatea, integritatea şi accesibilitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal. Vom preveni utilizarea sau accesul neautorizat şi încălcarea securităţii datelor cu caracter personal, în conformitate cu legislaţia în vigoare, iar în raportul de colaborare cu instituţia noastră, dumneavoastră aveţi obligaţia de a respecta prevederile Regulamentului (UE) 2016

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință