Connect with us

Social

ANOFM: Angajatorii europeni oferă 286 locuri de muncă pentru români

Angajatorii europeni oferă, prin intermediul EURES România, 286 locuri de muncă, cu contract pe perioadă determinată sau nedeterminată, informează Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti (AMOFM).

Cele mai multe joburi disponibile sunt în Finlanda – 80 de posturi pentru muncitor necalificat în agricultură (culegător de fructe şi legume, maşinist CNC) şi Spania – 66 de posturi tot pentru lucrător în agricultură (cules fructe roşii, şofer autocamion, inginer specializat în domeniul feroviar).

În Germania sunt puse la dispoziţie 32 de posturi (sudor, fizioterapeut, tehnician electronist, tehnician în mecatronică auto/carosier auto, lucrător în producţie – procesare produse din carne, tehnician service, mecatronist), în Letonia – 30 de posturi (sudor); Malta – 25 de posturi (şofer taxi, bucătar), în Danemarca – 21 de posturi (proiectant inginer mecanic, sudor), în Belgia – 14 posturi (tehnician reţele de telecomunicaţii, macaragiu, electrician iluminat stradal, electrician tensiune medie, muncitor necalificat în agricultură) în Suedia – 10 posturi (măcelar), în Austria – 5 posturi (tehnician producţie) şi în Norvegia – 3 posturi (bucătar, supraveghetor fermă).

„Contractele de muncă pot avea durată determinată, de 1 – 12 luni, cu posibilitate de prelungire, sau pot fi permanente. Pentru ocuparea acestor posturi vacante se solicită experienţă şi/sau calificare în domeniu, precum şi cunoştinţe de bază/bune de limbă a statului respectiv sau de limbă engleză”, se arată în comunicatul AMOFM.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință