Connect with us

Social

ANM: Informare de precipitaţii şi vânt puternic în toate regiunile, până marţi seara

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, luni, o informare de ploi şi intensificări ale vântului, valabilă la nivelul întregii ţări, până marţi seara.

Conform prognozei de specialitate, în intervalul 8 noiembrie, ora 16:00 – 9 noiembrie, ora 20:00, temporar va ploua, în general moderat cantitativ în sudul Transilvaniei, nordul Olteniei şi al Munteniei, unde cantităţile de apă vor depăşi local 15 – 20 l/mp şi, izolat, 25 – 35 l/mp.

Din a doua parte a nopţii de luni spre marţi (8/9 noiembrie), la munte, în special la altitudini de peste 1.400 de metri, va ninge şi îndeosebi în Carpaţii Orientali şi Carpaţii Meridionali local se va depune strat de zăpadă.

În a doua parte a zilei de marţi, 9 noiembrie, vântul se va intensifica pe crestele Carpaţilor Meridionali, unde vor fi rafale de peste 60 – 70 km/h, iar zăpada va fi spulberată.

 Vremea se va răci accentuat  şi în Bucureşti, iar pe parcursul zilelor de luni şi marţi valorile maxime vor fi în scădere, iar temporar va ploua, arată prognoza Administraţiei Naţional de Meteorologie (ANM).

Potrivit meteorologilor până marţi, la ora 20:00, cerul va fi mai mult noros şi, mai ales pe parcursul zilei de marţi (9 noiembrie), temporar, va ploua.

Vântul va sufla slab şi moderat, trecător, cu uşoare intensificări (rafale de 35 – 40 km/h). Minima nopţii de luni spre marţi va fi de 7 – 8 grade, în timp ce temperatura maximă a zilei de marţi se va situa în jurul valorii de 9 grade.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință