Connect with us

La zi

ANM: Cod galben de vânt puternic pentru 16 judeţe. Ploi moderate pentru vestul şi nord-vestul ţării

ANM a emis miercuri după-amiaza o atenţionare Cod galben de intensificări ale vântului pentru zone din 16 judeţe şi o informare de ploi moderate cantitativ pentru vestul şi nord-vestul ţării

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis miercuri după-amiaza o atenţionare Cod galben de intensificări ale vântului pentru zone din 16 judeţe şi o informare de ploi moderate cantitativ pentru vestul şi nord-vestul ţării.

Până joi, ora 23:00, în zona Carpaţilor Meridionali şi Occidentali vor fi intensificări ale vântului, cu viteze în general de 60-80 km/h, iar la altitudini de peste 1.700 de metri, rafalele vor depăşi 90-100 km/h.

Intensificări ale vântului vor fi şi în judeţul Caraş-Severin, iar din a doua parte a nopţii de miercuri spre joi (03/04 noiembrie), treptat vântul se va intensifica şi în judeţele Timiş, Arad şi Bihor, cu rafale de 55-70 km/h.

Pe parcursul zilei de joi (4 noiembrie) intensificări temporare ale vântului vor fi local în nordul, centrul şi estul ţării, cu viteze de 45-55 km/h.

În afară de cele patru judeţe, care se vor aflata integral sub Cod galben de vânt, atenţionarea va viza şi anumite zone din judeţele Cluj, Alba, Hunedoara, Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Sibiu, Braşov, Argeş, Covasna, Prahova şi Dâmboviţa.

Pe de altă parte, ANM atenţionează că de joi, ora 20:00, până sâmbătă, ora 10:00, în vestul şi nord-vestul ţării, precum şi în zonele montane aferente va ploua, iar cantităţile de apă vor depăşi 20-30 l/mp şi pe arii restrânse 40-60 l/mp.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință