Connect with us

La zi

ANM: Cod galben de intensificări ale vântului şi ninsori viscolite pentru 8 judeţe, de luni până marţi dimineaţa

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis duminică dimineaţa o atenţionare Cod galben de intensificări ale vântului şi ninsori viscolite pentru opt judeţe din sud-estul ţării

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis duminică dimineaţa o atenţionare Cod galben de intensificări ale vântului şi ninsori viscolite pentru opt judeţe din sud-estul ţării, valabilă de luni, ora 6:00, până marţi la ora 10:00.

Potrivit meteorologilor, în intervalul menţionat, în sud-estul ţării, temporar vor fi precipitaţii mai ales sub formă de ninsoare, vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală în general de 55-65 km/h şi local va fi viscol. Se va depune strat de zăpadă, mai consistent în Dobrogea continentală.

Pe litoral şi în Deltă precipitaţiile vor fi mixte, iar rafalele vor depăşi 70 km/h.

Se vot afla sub Cod galben judeţele Vrancea, Galaţi, Buzău, Brăila, Ialomiţa, Călăraşi, Tulcea şi Constanţa.

ANM precizează că, până la mijlocul săptămânii, în jumătatea de est a ţării şi la munte, temporar va ninge, iar vremea va fi rece pentru această perioadă.

Vremea va fi închisă şi se va răci în Capitală, iar temporar vor fi precipitaţii, mai ales sub formă de ninsoare, şi este posibil să se
depună strat de zăpadă de 1-3 cm, în intervalul luni, ora 6:00 – marţi, ora 10:00, conform prognozei speciale pentru Bucureşti emise de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Vântul va sufla moderat, cu intensificări pe parcursul zilei de luni (28 februarie), când la rafală vor fi viteze în general de 50-55 km/h. Temperatura maximă va fi de 2-3 grade, iar cea minimă de minus un – zero grade.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință