Connect with us

Social

Angajații se tem cel mai mult de concedieri, tăierile de salariu şi munca peste program

Concedierile, tăierile de salariu şi munca peste program îi sperie cel mai tare pe angajaţii români în această perioadă, arată un sondaj realizat în luna octombrie de o platformă de recrutare online.

Platforma de recrutare online a întrebat angajaţii români care sunt principalele lor temeri cu privire la job, iar cei mai mulţi dintre ei au menţionat o posibilă restructurare a companiei ce ar putea duce la concedieri (36%), scăderea salariului (27%), creşterea volumului de muncă (23%) sau lipsa de fonduri pentru prime sau cadouri de Crăciun (21%), potrivit sondajului bestjobs.

Lista temerilor este completată de o posibilă criză economică ce ar afecta veniturile companiei pentru care lucrează (18%), de creşterea obiectivelor/ţintelor impuse de conducere (13%) sau de numirea unor şefi mai duri (10%).

În ceea ce priveşte activitatea de zi cu zi, respondenţii sondajului bestjobs spun că cele mai gelrele activități sunt telefoanele interminabile (28%), şedinţele individuale cu şefii (25%), prezentările live în faţa colegilor (11%) sau deadline-urile foarte strânse (7%). Alţi 4% dintre angajaţii intervievaţi au spus că zilele în care trebuie să-şi părăsească biroul de acasă şi să lucreze de la sediul companiei reprezintă o problemă.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință