Connect with us

Social

AMOFM: Contracte pentru 153 de locuri de muncă, oferite de angajatorii europeni prin Eures România

Angajatorii europeni oferă, prin intermediul reţelei Eures România, 153 de locuri de muncă, cu contracte de muncă pe durată determinată, între 3 şi 12 luni, se arată într-un comunicat de presă al Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti.

Cele mai multe posturi sunt disponibile în Norvegia (54 – sudor/montator, mecanic motoare, muncitor acvacultură), urmată de Letonia (30 de locuri de sudor), Germania (27 – sudor, tehnician electronist, lucrător în producţie – procesare produse din carne) şi Malta (21 – medic veterinar acvacultură, şofer taxi).

De asemenea, în Finlanda sunt şapte posturi libere (tapiţer de mobilă, instalator de ascensor), în Olanda tot şapte posturi (lucrător la fermă de legume organice, lucrător spaţii verzi, şofer de autobuz), în Italia există cinci posturi libere pentru fizioterapeut, asistent sănătate/infirmier şi asistent medical, iar în Belgia un post de bucătar, la fel şi Irlanda – un post de asistent medical.

Potrivit sursei citate, contractele de muncă pot avea durată determinată, de 3 – 12 luni, cu posibilitate de prelungire, sau pot fi permanente.

Salariul oferit este 30.000 – 45.000 euro brut/an pentru medic veterinar acvacultură, 19.600 euro brut/an pentru posturile de fizioterapeut şi asistent medical în Italia, 17.900 euro brut/an pentru posturile de asistent sănătate/infirmier, 2.700 – 3.500 de euro brut/lună pentru posturile de şofer de autobuz, 2.698 – 2.860 de euro brut/lună pentru posturile de tehnician electronist, 1.400 – 2.000 de euro brut/lună pentru posturile de sudor, în Letonia, 1.400 – 1.500 euro brut/lună pentru şofer de taxi.

Totodată, angajatorii plătesc 22,20 euro brut/oră pentru posturile de sudor/montator şi mecanic motoare, 20,05 – 23,54 euro brut/oră pentru bucătar, 18,50 – 19 euro brut/oră pentru postul de asistent medical în Irlanda, 18,31 euro brut/oră pentru posturile de muncitor acvacultură, 15,92 euro brut/oră pentru posturile de sudor în Germania, 15 euro brut/oră pentru instalator de ascensor, 13,27 euro brut/oră pentru posturile de lucrător la fermă de legume organice şi lucrător spaţii verzi, 12,41 – 14,50 euro brut/oră pentru posturile de lucrător în producţie şi 13 euro brut/oră pentru tapiţer de mobilă.

AMOFM Bucureşti precizează că pentru ocuparea acestor posturi vacante se solicită experienţă şi/sau calificare în domeniu, precum şi cunoştinţe de bază/bune de limbă a statului respectiv sau de limbă engleză.

Persoanele cu domiciliul în Bucureşti se pot adresa consilierului Eures din cadrul AMOFM pentru a primi informaţii cu privire la ofertele de muncă sau pot vizualiza detaliile acestora accesând site-ul Eures.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință