Connect with us

Social

AMOFM: 3.154 de locuri de muncă disponibile în Bucureşti

Un număr de 3.154 de locuri de muncă sunt vacante, miercuri, în evidenţa Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Munca (AMOFM) Bucureşti, pentru perioada 24 noiembrie – 1 decembrie, potrivit datelor furnizate de către agenţii economici, se menţionează într-un comunicat remis de instituţie.

Dintre acestea, 254 de locuri de muncă sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 439 necesită studii medii, 2.029 locuri de muncă sunt pentru muncitorii calificaţi, iar 432 de locuri de muncă sunt destinate muncitorilor necalificaţi.

Baza de date a AMOFM Bucureşti cu locurile de muncă vacante este în dinamică, astfel că instituţia publică zilnic, pe site, locurile de muncă vacante declarate de către angajatori.

Conform Legii 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, modificată şi completată ulterior, AMOFM Bucureşti furnizează serviciul de mediere a muncii prin care se realizează punerea în legătură a angajatorilor cu persoanele în căutarea unui loc de muncă, în vederea stabilirii de raporturi de muncă sau de serviciu.

AMOFM Bucureşti informează persoanele care sunt în căutarea unui loc de muncă cu privire la locurile de muncă vacante comunicate de către angajatori. Serviciul de mediere a muncii se acorda gratuit.

Informaţiile privind locurile de muncă vacante şi condiţiile de ocupare a acestora se pot obţine de la agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă din cele 6 sectoare.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință