Connect with us

Social

AMOFM: 3.011 locuri de muncă disponibile în Bucureşti

Un număr de 3.011 locuri de muncă sunt vacante în evidenţele Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Munca (AMOFM) Bucureşti

Un număr de 3.011 locuri de muncă sunt vacante în evidenţele Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Munca (AMOFM) Bucureşti, în perioada 23 februarie – 2 martie, potrivit datelor furnizate de catre agenţii economici, se menţionează într-un comunicat remis joi de instituţie.

Dintre acestea, 266 de locuri de muncă sunt destinate persoanelor cu studii superioare, 391 de locuri de muncă sunt pentru persoanele cu studii medii, 1.954 sunt pentru muncitorii calificaţi, iar 400 de locuri de muncă sunt pentru muncitorii necalificaţi.

Baza de date a locurilor de muncă vacante este în dinamică, astfel că AMOFM Bucureşti publică zilnic, pe site-ul instituţiei, locurile de muncă vacante declarate de către angajatori.

Conform Legii 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru şomaj şi stimularea ocupării forţei de muncă, modificată şi completată ulterior, AMOFM Bucureşti furnizează serviciul de mediere a muncii prin care se realizează punerea în legatură a angajatorilor cu persoanele în căutarea unui loc de muncă, în vederea stabilirii de raporturi de muncă sau de serviciu. Serviciul de mediere a muncii se acordă gratuit.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință