Connect with us

Educatie

AJOFM Tulcea: „CBC-DEBUS-Dezvoltarea inovatoare a educaţiei antreprenoriale şi stimularea noilor afaceri în regiunea transfrontalieră”

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea informează tinerii tulceni că în cadrul proiectului „CBC-DEBUS-Dezvoltarea inovatoare a educaţiei antreprenoriale şi stimularea noilor afaceri în regiunea transfrontalieră” pot beneficia de un program de formare antreprenorială, de scurtă durată, în urma căruia vor dobândi abilităţile necesare pentru a-şi dezvolta propria afacere.

La acest program de formare antreprenorială se pot inscrie:

– tineri interesaţi să participe la activităţile proiectului şi conştienţi de importanţa abilităţilor antreprenoriale ca premise pentru succesul în viaţă;

– tineri care intenţionează să dezvolte noi afaceri;

– tineri care au domiciliul sau locuiesc în comunităţile vizate în cadrul proiectului, respectiv in zona transfrontaliera eligibilă, şi anume în judetul Tulcea (Romania);

– tineri care au vârsta de minimum 18 ani (vârsta minimă pentru înfiinţarea unei afaceri);

– tineri din grupa de vârsta 18 – 34 ani cu nivel de educaţie cel putin 3 ISCED (au absolvit cel puţin studii liceale – minimum 12 clase).

De asemenea, subliniem faptul că proiectul sus-menţionat este finanţat de Uniunea Europeană prin Programul Operaţional Comun România Ucraina 2014-2020 şi se implementează în perioada 24 martie 2020 – 23 septembrie 2021, în parteneriat, după cum urmează:

– Lider de proiect: Organizaţia Publică de Tineret „Noua Generaţie a Europei” (Ucraina);

– Partener 1: Universitatea de Stat de Stiinţe Umaniste din Izmail (Ucraina);

– Partener 2: Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Tulcea (România);

– Partener 3: Patronatul Intreprinderilor Mici şi Mijlocii Tulcea (România).

Obiectivul general al proiectului este îmbunătăţirea calităţii şi accesului la educaţia antreprenorială prin dezvoltarea şi implementarea unui program inovator de formare a abilităţilor antreprenoriale, pentru a sprijini dezvoltarea a cel puţin 75 de planuri de afaceri, până la sfârşitul imlementarii proiectului, cu scopul de a crea noi afaceri şi locuri de muncă în viitorul apropiat.

Pentru detalii suplimentare tinerii interesaţi se pot adresa coordonatorului grupului ţintă, domnul Eduard Costache din cadrul Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Fortei de Muncă Tulcea, strada Grigore Antipa, nr. 10, camera 101, parter, tel. 0240 512 298, e-mail: eduard.costache.tl@anofm.gov.ro sau pot accesa site-ul proiectului https://debus.newgeneration.od.ua/.

Programul Operaţional Comun România-Ucraina 2014-2020 este finanţat de Uniunea Europeană prin intermediul Instrumentului European de Vecinătate şi co-finanţat de statele participante în program.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință