Eveniment

Adunarea generală a Partidei Romilor „Pro Europa” filiaĺa Dolj

La Craiova se desfășoară Adunarea generală a Partidei Romilor Pro Europa filiala Dolj.

În prezența unui numar impresionant de delegati, Iulian Paraschiv, presedintele Agentiei Nationale pentru Romi a deschis evenimentul, fiind si moderatorul acestuia.

La Adunarea Generală a Partidei Romilor Pro-Europa filiala Dolj participă și preşedintele Partidei Romilor Pro-Europa, domnul Nicolae Păun.

Printre cei care au luat cuvântul au fost presedintele APRPR, deputatul minoritatii rome, Catalin Manea, Marian Daragiu vicepresedinte al APRPE si secretarcde stat in ministerul Educatiei si Cercetarii, Bogdan Paraschiv secretar general APRPE si subsecretar de stat in ministerul Familiei, Tineretului si Egalitatii de Sanse, colegi de la alte partide si autoritati locale.

Actualul lider al organizației Partidei Romilor Pro-Europa Dolj, Romeo Tiberiade și-a depus candidatura pentru un nou mandat la conducerea filialei.

„Mi-am depus candidatura pentru încă un mandat de președinte al Partidei Romilor PRO EUROPA Sucursala Dolj.

Mâine voi prezenta bilanțul a ceea ce am realizat până acum în municipiul Craiova și în județul Dolj.

Am încredere în democrație. Sper ca votul delegaților noștri să îmi dea posibilitatea să fiu în continuare în slujba tuturor romilor.
Alături de conducerea națională ne propunem noi proiecte, în concordanță cu strategiile de la nivel național și european.”, a scris Romeo Tiberiade pe Facebook.

După alocuțiuni s-a trecut la votarea principalelor puncte de pe ordinea de zi și votarea structurilor filialelor regionale și locale.

Echipa emisiunii „Din viața romilor” vă va prezenta un amplu reportaj de la eveniment, în cadrul ediției de săptămâna viitoare.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință

Exit mobile version