Educatie

Admitere la USAMV Bucureşti – în perioada 4-22 iulie. Candidaţii romi au la dispoziţie 5 locuri la licenţă

Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară (USAMV) Bucureşti îşi deschide porţile în perioada 4 – 22 iulie pentru admiterea la studii de licenţă

Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară (USAMV) Bucureşti îşi deschide porţile în perioada 4 – 22 iulie pentru admiterea la studii de licenţă şi în perioada 1 – 18 iulie 2022 pentru programele de master, a anunţat un comunicat al universităţii.

Peste 5.400 de locuri, din care 2.280 de locuri la buget şi 3.140 de locuri la taxă, sunt disponibile pentru viitorii studenţi la cele şapte facultăţi, pentru studii universitare de licenţă şi master.

USAMV are disponibile Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Inginerie şi Gestiunea Producţiilor Animaliere, Facultatea de Medicină Veterinară, Facultatea de Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului, Facultatea de Biotehnologii şi Facultatea de Management şi Dezvoltare Rurală. Sunt disponibile două campusuri de top, respectiv 4.000 de locuri de cazare.

Universitatea de Ştiinţe Agronomice şi Medicină Veterinară (USAMV) Bucureşti pune la dispoziţia candidaților de etnie romă un număr de 5 locuri la licenţă, 5 la master şi 4 la doctorat.

Cei care încă nu sunt hotărâţi pot programa o vizită în campus, precum şi o discuţie cu unul dintre consilierii Centrului de Consiliere şi Orientare în Carieră pe site-ul USAMV.

Perioada de înscriere este 4-22 iulie pentru programele de studii organizate de Facultatea de Agricultură, Facultatea de Horticultură, Facultatea de Ingineria şi Gestiunea Producţiilor Animaliere, Facultatea de Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului, Facultatea de Biotehnologii, Facultatea de Management şi Dezvoltare Rurală. De asemenea, perioada de înscriere este 1-19 iulie pentru programul de studii Medicină Veterinară – Facultatea de Medicină Veterinară.

Criteriile de admitere pentru programele de la Facultatea de Agricultură, Horticultură, Ingineria şi Gestiunea Producţiilor Animaliere, Îmbunătăţiri Funciare şi Ingineria Mediului, Biotehnologii, Management şi Dezvoltare Rurală sunt: 70% media de la bacalaureat şi 30% nota/media aritmetică la alegerea candidatului la una din probele de la bacalaureat: limba română/ limba maternă; matematică; chimie; biologie; geografie.

Pentru programul de studii de la Facultatea de Medicină Veterinară, criteriile de admitere sunt: 50% nota obţinută la proba scrisă, susţinută online şi 50% media de la bacalaureat.

Pentru admiterea la studii universitare de master, perioada de înscriere este 1- 18 iulie – pentru toate programele de studii organizate în cele şapte facultăţi din cadrul USAMV Bucureşti, iar criteriile de admitere sunt: 10% notă obţinută la proba scrisă (eseu)/online şi 90% media anilor de studii de licenţă.

Pentru admiterea la studii universitare de doctorat, perioada de înscriere este 12-16 septembrie, iar criteriile de admitere sunt: examen competenţe lingvistice şi examen oral.

Mai multe detalii pot fi accesate la adresa: www.usamv.ro/admitere.

Lasă un răspuns Anulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință

Exit mobile version