Asul de trefla

Actorul Michael Caine, în vârstă de 90 de ani, şi-a anunţat retragerea din actorie

Actorul britanic Michael Caine, al cărui tată era pe jumătate de etnie romă, potrivit acestuia, acum în vârstă de 90 de ani, recompensat cu două statuete Oscar, a spus că se retrage din actorie după lansarea în cinematografe a celui mai recent film al său, informează Reuters.

”Tot spun că mă voi pensiona. Ei bine, mă voi pensiona acum”, a declarat Caine pentru postul de radio BBC într-un interviu.

”Mi-am dat seama că am jucat rolul principal într-un film şi am avut cronici incredibile… Ce pot să-mi doresc mai mult?”, a spus actorul.

Caine joacă în pelicula ”The Great Escaper” alături de Glenda Jackson, actriţă care a murit în iunie, la scurt timp după încheierea filmărilor. Filmul este inspirat din povestea reală a unui veteran din cel de-al Doilea Război Mondial care fuge dintr-un azil pentru a participa la festivităţile dedicate Zilei Z în Franţa.

”Singurele roluri pentru care mai sunt eligibil acum sunt bărbaţi de 90 de ani. Sau poate 85”, a declarat Caine pentru BBC. ”Aşa că m-am gândit că m-aş putea opri aici”.

Michael Caine a fost recompensat cu două Oscaruri pentru ”Hannah and Her Sisters” (1986) şi ”The Cider House Rules” (1999), ambele pentru cel mai bun actor în rol secundar. A mai jucat în pelicule precum ”Alfie”, ”Get Carter” şi ”Educating Rita”.

Lasă un răspunsAnulează răspunsul

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință

Exit mobile version