Connect with us

La zi

ACF România: Sesiune de informare la Cluj-Napoca

Active Citizens Fund România organizează la Cluj-Napoca, în data de 11 februarie, o sesiune de informare pentru potenţialii solicitanţi/parteneri în cadrul celor 8 apeluri de proiecte deschise în prezent.

Evenimentul va aborda următoarele aspecte:
• Prezentare generală Active Citizens Fund România
• Apeluri de proiecte
• Buget şi costuri eligibile
• Procedura de aplicare și evaluare
• Sesiune de întrebări şi răspunsuri

În mod special, în cadrul evenimentului, vor avea loc sesiuni dedicate ORGANIZAȚIILOR MICI (principalele secţiuni ale cererii de finanţare, modalităţi de completare şi evitarea greşelillor frecvente) şi PARTENERIATELOR (valoarea adaugată a parteneriatelor naţionale şi bilaterale). Întrucât aceste sesiuni vor avea loc în paralel, recomandăm organizaţiilor mici* să participe cu un număr de doi reprezentanţi (*organizaţie mică – organizaţie care are un buget mediu de maximum 240.000 Ron – aproximativ 51.000 Euro, pentru ultimii 3 ani).

Participarea la sesiunea de informare se face în baza înscrierii la bit.ly/2srm5Qq până cel târziu miercuri, 5 februarie 2020.

În eventualitatea în care numărul de înscrieri va depăşi numărul de locuri disponibile, ne rezervăm dreptul de a selecta persoanele înscrise, asigurând participarea a cel puţin unui participant din partea fiecărei organizaţii. Selecţia va fi făcută în funcţie de ordinea înscrierii la eveniment şi de numărul participanţilor din cadrul aceleiaşi organizaţii (maxim 2 persoane). Doar persoanele selectate vor primi prin email agenda şi detalii privind locul de desfăşurare a evenimentului.

Organizatorul nu acoperă costurile de transport, cazare şi masă (cu excepţia pauzelor de cafea şi prânz din cadrul evenimentului).

Persoană de contact pentru detalii suplimentare: Radu Lăcătuș (Centrul de Resurse pentru Comunitățile de Romi) – 0264.420.474.

Continue Reading
Click to comment

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Tendință